Over mijzelf

Sinds 2006 werk ik als interieurarchitect in Arnhem, na een studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na een carriere als jurist, is interieurarchitectuur voor mij uiteindelijk de juiste keuze gebleken, een geweldig vak waar al mijn interesses en vaardigheden samenkomen: vormgeven en creëren, observeren, werken met materialen, techniek, werken met mensen en heel belangrijk in dit vak: accuratesse en organiseren. De skills van de jurist gebruik ik bij het opstellen van werkomschrijvingen, contracten, publiciteitsteksten en projectmatig werken.

Per 1 mei 2014 ben ik voor mijzelf begonnen als: liesbeth albers, interieurarchitectuur en andere creatieve projecten. Hiervoor heb ik ruim 7 jaar gewerkt als interieurarchitect/projectleider/pr-manager bij studiokeesmarcelis, een toonaangevend bureau voor interieur, architectuur en vormgeving in Arnhem.

Inspringen of bijspringen bij projecten

Ik ben ook beschikbaar om voor kortere of langere tijd op uurbasis mee te werken aan een project op een interieur-architecten, architectenbureau of andere creatieve organisatie. Bijvoorbeeld bij een spoedklus, ziekte of zwangerschapsverlof. Of als u de specifieke kennis van een interieurarchitect tijdelijk wilt toevoegen aan het ontwerp-team.

Ik ben zeer flexibel, werk mij snel in in een project en heb veel werkervaring in uiteenlopende projecten. Skills: project-management, Autocad, Archicad, Photoshop, InDesign, Sketch Up, maquettebouw, tekstschrijven, tekst-editing, PR. Ook heb ik veel kennis/contacten met betrekking tot materialen, meubilair, verlichting en andere producten in de markt.